Stockholm-baserte Round & Round, som ble etablert for tre år siden av tidligere Åkestam Holst-ansatte, legges ned. Det skriver Resumé

Round & Round hadde en omsetning på 38,5 millioner svenske kroner i 2017 og et driftsresultat på 2,7 millioners venske kroner. Ifølge konsernsjef Thomas Høgebøl i The North Alliance (NOA), er det ikke i hovedsak økonomiske årsaker til at byrået nå avvikles.

- Til tross for at Round & Round har hatt mange spennende oppdrag, ser vi ikke et stort nok potensial for vekst, og derfor har vi ikke valgt å gå videre med satsingen. NOA har har hatt en fantastisk utvikling siden starten, og vi er stolte over satsingene, det harde arbeidet og motet som ligger bak alle initiativ i konsernet, skriver han i en e-post til Resumé.

Round & Round ble beskrevet som «et reklamebyrå som tenker som et PR-byrå og arbeider som et contentbyrå» og har hatt navn som Björn Borg, iZettle, Ikano og Fjällräven på kundelisten.

- Vi har identifisert et behov for en helt ny type reklamebyrå formet etter dagens forutsetninger. Dette vil være et mindre byrå som er mer smidig, fleksibelt og som tilpasser seg kundens forutsetninger der PR, fortjente medier og et kontinuerlig nærvær bare blir viktigere og viktigere, sa Round & Round-sjef Hanna Bjørk i forbindelse med etableringen.

Les mer: Fortsetter å rulle ut NOA-byråer