Mia Jacobsen og Håvard Svennungsen melder overgang fra SMFB til New Work, hvor de jobbet som henholdsvis prosjektleder og fullstack-utvikler. Jacobsen går inn i samme stilling hos New Work, mens Svennungsen tar stillingen som «lead developer».

- Jeg har god kjennskap til Mia og Håvard fra tiden min i SMFB. Mia er et allsidig talent, hun er ekstremt flink digitalt og har erfaring fra klassisk reklame- og innholdsproduksjon.  Håvard er en veteran innen reklamegamet. Han har lang fartstid, og kommer til å bli en nøkkelspiller for å videreutvikle våre digitale plattformer, forteller byråleder i New Work, Christian Raae, til Kampanje.

Han opplyser også at de vil ha inn flere nye fjes i løpet av det neste halvåret. 

I dag har det ferske reklamebyrået fire fullservicekunder, og flere mindre kundeavtaler. Totalt har de 30 kunder i porteføljen, hvor man blant annet finner Burger King, Clas Ohlson, Storebrand og Circle K. 

Forventer vekst på over 60 prosent. 
New Work ble lansert i fjor sommer og skal være et datadrevet kreativt byrå i det som er landets nest største mediebyrågruppe, og som fra før av inkluderer Starcom og Zenith. Tidligere var New Work en avdeling i Starcom, under navnet Creative & Content med åtte ansatte.

Christian Raae forteller at de hittil i 2018 ligger an til en 60 prosents vekst fra 2017-tallene de hadde i Creative & Content-avdelingen i Starcom, hvor de hadde en omsetning på rundt 9 millioner kroner. 

- Vi kan ikke gå ut med noen tall enda, men vi kommer til å kvalifisere oss til byråprofil i 2019, som har et krav om en minimumsinntekt på 20 millioner kroner, sier han. 

- Vi ser en etterspørsel etter helhetsleverandører, som både kan operere med datadrevet teknologi, i tillegg til at man kan jobbe med innholdsutvikling, content og større reklameprosjekter som går på tv eller digital. Det er stor etterspørsel etter en leverandør på alle flater, og det er det vi lykkes med i dag.