Hos Schjærven Reklamebyrå gjøres det endringer på toppen og to kvinner rykker opp. Charlotte Mjaaseth har nylig gått over i stilling som Head of Operations etter flere år i byrået.

Samtidig har Head of Account Executives, Iren Legøy Aagaard, tatt plass i ledergruppen.

- Iren har jobbet i Schjærven i mange år og er sjef for alle prosjektlederne. Jeg er veldig stolt av prosjektlederapparatet vårt, prosjektlederne styrer prosjektene fra dag til dag i forhold til kundene. Det at vi klarer å håndtere komplekse leveranser i henhold til frister, er det prosjektlederne som skal ha ære for, sier kommunikasjonsdirektør Ditlef Meyer Jacobsen i Schjærven til Kampanje.

De fire nyansatte er Lasse Maugesten, som er ansatt som retail strategy and consept direector. Petter Brenna Rian kommer til Schjærven Reklamebyrå etter å ha jobbet to år i Taiwan med content marketing. Adam Olsson er ansatt som videoprodusent, som han har jobbet frilans med frem til nå. Fjerdemann er Martin Zachariassen, som er ansatt som utvikler.

- Året har så langt vært spennende og preget av høy fart, nye kunder og godt humør. Nå fyller vi på med flere flotte folk, som i tillegg til sine respektive fagområder, også forstår å sette faget inn i en retail-kontekst, sier Charlotte Mjaaseth i en melding.