Silje Fjeld starter opp i Redink. Hun har fartstid både fra Try og Apt, men kommer til Redink fra en tilsvarende stilling i Naug & venner, der hun har vært kreativ leder siden oppstarten i 2015. Hun sa opp jobben sin tidligere i år men jobbet ut mars måned i reklamebyrået.

- Silje Fjeld er en rå dame. I tillegg til å være en av landets beste kreatører, har hun også en klar og tydelig forståelse av den nye mediehverdagen. Vi har lett ganske lenge etter en som Silje, og er rett og slett utrolig glade for å ha henne på laget, sier administrerende direktør Per Engh Halvorsen i Redink.

Dermed fortsetter Redink å legge på seg og Silje Fjeld er ansatt nummer 80 i byrået.

- Vår strategi tar utgangspunkt i at nye medievaner krever nye fortellergrep og en sammensatt kompetanse. Vi har derfor samlet DNA fra reklamebyråer, teknologibyråer, designbyråer, innholdsbyråer og mediebyråer under ett og samme tak, sier Redink-sjefen.  

Silje Fjeld mener «Redink er det endelige beviset på bransjeglidningen».

- Redink oppnår veldig gode resultater for kundene sine, og er etter min mening et av de byråene som står aller best rustet også for fremtiden. I tillegg digger jeg energien her, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, sier hun.  

Redink ble startet i 2010 og hadde i fjor en omsetning på på 113 millioner kroner. På kundelisten finner man blant annet Coop, Santander, If, Widerøe, Norsk Tipping, Mills, Oslo Kommune, Lerøy og Forsvaret.

Dermed må reklamebyrået til Thorbjørn Naug, som nylig fikk ny byråleder i Christian Gottschalk, hente inn ny kreativ leder.

- Naug & Venner har brukt 2017 på å definere hvor vi skal og hva vi skal være i årene som kommer. Nå er vi i en posisjon til å vokse og vi er klare til å ta det neste steget, sa Christian Gottschalk, ny byråleder i Naug & Venner, til Kampanje tidligere i år.