Los & Co åpner opp for flere partnere når gründer og arbeidende styreformann, Jan Christian Fosseidbråten, slipper inn seniorrådgiver Bjørn Kjetil Tønnessen og kundeansvarlige Hanne Skodbo Knudsen og Ingunn Dyrrdal Kristensen inn på eiersiden i Los & Co.

- Jeg ser en spennende fremtid for Los & Co, og er både glad og stolt av å få være aktivt med på å forme byrået i årene som kommer, sier Bjørn Ketil Tønnessen, som i januar i fjor kom hjem til Norge og Los & Co etter mange år som markedsdirektør for Mondelez i Brüssel.

Hanne Skodbo Knudsen har vært hos byrået på Vippetangen mye lenger, og er nå kundeansvarlig for noen av byråets største kunder.

- Etter ti år i Los & Co, er det både hyggelig og motiverende å bli med på eiersiden. Jeg ser frem til å kunne bidra med å utvikle byrået videre, sier Knudsen.

Opptaket av de nye partnerne kommer like i kjølvannet av at samarbeidet og kjøpet av designbyrået Neue ble kjent tidligere i år.

- Mye har skjedd siden vi startet opp med en håndfull personer og et havneskur med plass til 20 ganger så mange. Vi har fusjonert med Jimmy Royal som var ledende på det digitale, og så inngått samarbeid med Neue som er en internasjonal spydspiss på merkevarebyggende design. Vi teller nå godt over 70 kreative problemløsere som kombinerer forretningsforståelse og kreativitet, har utvidet skuret og fått en satellitt i Hamburg for å betjene internasjonale kunder, sier Fosseidbråten, som likevel understreker at partnerskap ikke er en «medalje for lang og tro tjeneste».

- Dyktige og dedikerte ansatte skal ha mye av æren for veksten. Det skal de belønnes for, sier han.

I mars i fjor kom Ellen Fougner, Anders Aakre og Bård Skjørtorp inn som nye partnere, og nå følger altså Tønnessen, Skodbo Knudsen og Dyrrdal Kristensen etter.

- At dagens eiere viser meg tillit og ønsker meg inn som partner, er noe jeg setter veldig stor pris på, sier Kristensen.