Etter at en håndfull byråer ble invitert inn i en prosess før jul falt Red Bulls valg på Kitchen.

- Vi er veldig glade for å ha landet en ny byråpartner. Vi har stor tro på at vi har funnet en solid partner som skal styrke innsikts- og strategiarbeidet vårt og finne nye måter å skape ytterligere synlighet og relevans for Red Bull sine produkter, sier Marketing Manager, Bjørn Erik Hagen i Red Bull Norway i en pressemelding.

Kitchen er begeistret for sin nye kunde.

- Red Bull er en av verdens sterkeste merkevarer. Vi er ydmyke, nysgjerrige, og fulle av begeistring når vi tar fatt på denne reisen med Red Bull. Vi har brukt tid på å finne en god kjemi som gjør at jeg tror dette kan bli et langt og sterkt samarbeid, sier Hans Moe, konsulent i Kitchen til Kampanje.

Red Bull er en energidrikk med hjem i Østerrike, og Kitchen belager seg på samarbeid også med det østerriske reklamebyrået.

- Men vi opplever at vi har stor lokal frihet. I Norge er den viktigste oppgaven å tenke bredde. Vi skal bidra med å finne nye bruksområder for eksisterende og nye brukergruppe. I det ligger det en utvikling av produktporteføljen til Red Bull, sier Moe.

Kreativt team består av Gry Sagvolden og Thale Høy-Petersen. De har allerede byttet ut kaffekoppen med Red Bull.

- En merkevare som Red Bull har en arv som skal forvaltes. Samtidig erfarer vi at de både er modige, lekne og litt gærne. I den kombinasjonen ligger det mye kreativ moro, sier de to.