Anette Neller forlater jobben som prosjektleder i Sosiale medier-byrået Elg til fordel for en tilsvarende rolle i Try Råd. 

Neller har tidligere vært senior prosjektleder og rådgiver i Dentsu X, og har flere års erfaring med å lede prosjekter og kampanjer på tvers av innholdsproduksjon og mediekjøp.

Assisterende daglig leder i Try Råd, Kristine Eikenes er veldg glad for nysigneringen. 

– Vi er overbevist om at Anettes allsidighet og brede erfaring fra bransjen er midt i blinken for å lede prosjekter i Try Råd, sier hun i en pressemelding.

– Det er en kjempefordel at våre prosjektledere har kunnskap og erfaring med å lede en rekke prosjekter på tvers av teknologi- og kommunikasjonsområder. Vi jobber generelt mye på tvers av fagretninger og skal til enhver tid løse sammensatte problemstillinger for våre kunder, legger Eikenes til.

Neller har akkurat kommet inn døra i Try Råd og forteller at hun alltid har vært imponert over byråets evne til å finne kreative og gode løsninger på komplekse problemstillinger i kommunikasjonsfaget.  

– De er rett og slett ekstremt gode på tydelig og effektfull kommunikasjon, og det er noe jeg liker å jobbe med, sier hun. 

Neller forteller videre at hun blant annet skal jobbe med å gjennomføre kampanjer, strategiprosesser og merkevarebygging for flere av de største kundene på Try-huset.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Try Råd, og opplever at det er et spennende og fremoverlent kommunikasjonshus som aktivt ser etter nye muligheter for å kombinere kreativitet med teknologi, avslutter Neller.