Andreas Nyheim, med bakgrunn fra blant annet Dagens Næringsliv, DNB og XXL, går nå inn som seniorrådgiver i PR-byrået. Det siste halvåret har imidlertid Nyheim vært kommunikasjonssjef i finanskonsernet Storebrand.

- Jeg har lært mye i Storebrand og møtt mange bra folk som jeg nå ser frem til å samarbeide med i en litt annen form. Samtidig håper jeg å kunne bidra godt til å utvikle Storm videre i neste fase. Det er imponerende å se hva gjengen der har fått til de siste årene. Jeg har spesielt sansen for hvordan Storm jobber for å bygge langsiktige relasjoner til kundene gjennom gode kommunikasjonsfaglige råd og leveranser, sier Nyheim.

Men helt borte fra Storebrand blir han ikke. Storm har nemlig Storebrand som kunde og Storebrand blir også blant kundene som Nyheim skal bistå i sin nye rolle i Storm.

- Andreas er virkelig en komplett spiller i vår verden. Vi ble første gang kjent da vi begge var ferske journalister i DN-redaksjonen. Senere jobbet vi sammen i byrå, og jeg er veldig glad for nok en gang å få jobbe tett sammen med denne kloke, trivelige og svært kompetente tromsøværingen. Kundene våre kan glede seg, sier Marius Parmann, byråleder i Storm Communications, som utgjør Stormhuset sammen med Storm Samfunn og reklamebyrået Smeh.

Nyheim har byråerfaring som tidligere seniorrådgiver i First House.

Storm Communications-sjefen sier byrået «får tillit fra stadig flere kunder» og at ansettelsene av Nyheim er en måte å møte en økende oppdragsmengde. Parmann melder om en god start på året med god tilgang på nye prosjekter fra eksisterende og nye kunder.

- Vi har hele veien vokst i takt med etterspørselen fra våre kunder. Slutten av 2023 ble travel og vi har holdt en fin fart inn i 2024. Og med flinke folk som Andreas på laget, rigger vi oss for den økte oppdragsmengden. Han vil særlig styrke oss innen lederposisjonering, medie- og krisehåndtering og finansiell kommunikasjon, sier Parmann.