Hele 13 byråer meldte sin interesse da Bydel Gamle Oslo lyste ut en rammeavtale for kommunikasjonstjenester til en verdi på 1,8 millioner kroner. Nå er det klart at det er Try Råd som gikk seirende ut av runden. Det opplyser byrået selv om i en pressemelding.
- Det var overveldende mange tilbydere. Ved nøye gjennomgang av samtlige tilbud, falt valget på Try Råd. Vi i Bydel Gamle Oslo ser fram til et godt og lærerikt samarbeid, sier enhetsleder Nina Ellingsen i en pressemelding.
Ifølge meldingen oppnådde Try Råd hele ti av ti mulige poeng på kriteriet kompetanse og erfaring.
- Vi gleder oss veldig til samarbeidet med Bydel Gamle Oslo. Det er en unik og sammensatt bydel med innbyggere som har stor variasjon i bakgrunn og levekår. Det gjør at vi har noen veldig spennende og meningsfulle kommunikasjonsoppgaver foran oss, sier rådgiver i Try Råd, Camilla Torp Iki.
Avtalen har en varighet på to år med opsjon for ett års forlengelse. Oppgavene strekker seg fra kommunikasjonsfaglig rådgivning, innholdsproduksjon og grafisk design, sosiale medier og effektmåling.
Avviser prisdumping
Byrånkonkurransen til Bydel Gamle Oslo fikk nylig omtale i en kommentar av Maja Folgerø i byrået Bureau. Hun er kritisk til vektingen av pris i offentlige anbud.
Ifølge Folgerø leverte de konkurransens høyeste pristilbud. Dermed havnet de på en samlet 13. plass av totalt 13 byråer.
- Hvordan andre byråer får til å operere med såpass lave timepriser, vet jeg ikke. Men for oss er saken enkel: Skal vi «dumpe» timeprisene til et konkurransedyktig og kunstig lavt nivå for det offentlige? Mens kundene våre som har trodd på oss og kjøpt våre tjenester fra dag én, skal betale ordinær pris? Nei, selvfølgelig skal vi ikke det. skriver hun.
Les mer: - Hurra, vi er blitt tre år! Det kan vi ikke takke det offentlige for
Camilla Torp Iki i Try Råd avviser på sin side at de har «dumpet» prisen for å sikre seg bydelen.
- Det må trekkes frem at det var kvaliteten vi vant på. Vi var heller ikke lavest på pris, sier hun.
Bydelen har 2000 ansatte og 60. 000 innbyggere, og inkluderer områder som Bryn, Tøyen og Bjørvika, og flere øyer i Oslofjorden.
- Har kapasitet og tyngde
Den første oppgaven Try Råd skal jobbe med er budsjettet for 2024. Det forteller Lisbeth Åsgård Meidell, kommunikasjonsrådgiver i Bydel Gamle Oslo.
De har tidligere jobbet med byrået Bly på grafisk design, men rammeavtalen for kommunikasjonstjenester er helt ny.
- Vi er tre kommunikasjonsrådgivere av 2000 ansatte, som både jobber både internt og eksternt, og vi kjenner behovet for å ha et byrå som kan holde seg oppdatert på mange ting, som sosiale medier og personvern, og som kan tilføre oss kompetanse vi ikke klarer å følge med på fra dag til dag, sier Meidell til Kampanje.
Bydel Gamle Oslo har åpnet et bydelshus på Tøyen Torg, der de har samlet flere av sine tjenester under samme tak som Nav. Dette konseptet jobber de videre med, og også her skal Try Råd bidra.
- I første omgang skal Try Råd hjelpe til med god skilting, sånn at folk finner frem.
Kommentér