PR-byrået Try Råd er sterkt representert på Arendalsuka med nesten 40 ansatte. Blant dem finner vi Ine Mæland. Hun er tidligere leder for internkommunikasjon i Statnett SF, og har over 15 års erfaring fra politikk, kommunikasjon og journalistikk. Hun kommer sist fra reklamebyrået Pol.

- Jeg trives med å jobbe med kommunikasjon for aktører som har viktige samfunnsoppdrag, og der dette setter rammer for hvordan en kan jobbe kreativt med kommunikasjon, både internt og eksternt, sier Mæland.

Hun har tidligere også bygget opp Høyres strategiske satsing på sosiale medier.

- Vi ser at kundene våre har behov for rådgivere med en god forståelse for sammenhengen mellom strategi og kreativ innholdsproduksjon. I en tid hvor energidebatten preger flatene er det spesielt viktig at vi styrker laget med ytterligere kompetanse på dette feltet, sier Stine Grøndahl Sesseng, leder rådgivning i Try Råd.

Hun har selv 2,5 år bak seg som seniorrådgiver i byrået og rykket nylig opp til en stilling som leder for rådgivning.

- Vi har en fleksibel organisering der vi setter sammen de beste teamene for hver enkelt oppgave og leverer raskt. Med sin ledererfaring fra Forsvaret er Stine den riktige personen til å sikre at vi har den kompetansen som er etterspurt hos våre kunder og at vi alltid leverer det beste innen skjæringspunktet strategi, kreativitet og teknologi, sier Try Råd-sjef Sindre Beyer.