Hilde Steinfeld er ansatt som ny seniorrådgiver i Burson Cohn & Wolfe (BCW). Hun kommer fra samme stilling i Geelmuyden Kiese.

- Jeg trives med å arbeide i skjæringspunktet mellom samfunn, næringsliv og politikk. Jeg gleder meg til å jobbe med den driftige gjengen i BCW og til å gyve løs på strategiske utfordringer og spennende problemstillinger, sier Hilde Steinfeld i en pressemelding.

I Burson Cohn & Wolfe blir hun seniorrådgiver for myndighetskontakt. I tillegg til sin erfaring fra PR-bransjen, har Steinfeld jobbet både som kommunikasjonsrådgiver for politisk ledelse og som diplomat ved den norske ambassaden i Stockholm og Berlin. Hun har i tillegg vært en del av Utenriksdepartementets krisestab i fem år.

- Vi har en stor pågang av globale virksomheter som trenger vår hjelp til å løse komplekse utfordringer i Norge og internasjonalt. Hilde sin brede og omfattende erfaring fra Utenriksdepartementet er svært verdifull for å forsterke teamet vårt i dette arbeidet. I tillegg er Hilde en av Norges mest erfarne på fagområdet krisehåndtering. Jeg er veldig fornøyde med å få Hilde på BCW-teamet, sier Kristian Sarastuen, administrerende direktør i Burson Cohn & Wolfe.

Steinfeld er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har gjennomført UDs aspirantkurs