Anne Solsvik (39) går tilbake til politikken og denne gangen som statssekretær for kunnskapsminister Guri Melby i Venstre. Solsvik var politisk rådgiver for tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande fram til 2015, da hun begynte i First House. I 2019 ble hun partner i byrået.

Hun var også leder i Unge Venstre fra 2007-10, og har vært aktiv i lokalpolitikken i Arendal for partiet.

Les også:PR-byrå henter fra Orkla: - Gleder meg til å bli en del av det solide teamet i First House

– Med sin kommunikasjonsfaglige innsikt og bakgrunn fra partiet vil hun være med å styrke laget inn mot valget neste år, sier Guri Melby.

Solsvik erstatter Jan Christian Kolstø, som kunngjorde søndag at han slutter som statssekretær for næringsministeren.

Flere First House-ansatte har de siste årene funnet veien til politikken. Julian Farner-Calvert (KrF), som er statssekretær for barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad, kom fra PR-byrået i begynnelsen av 2019. Også Ida Lindtveit Røse, som vikarierte i statsrådposten mens Ropstad var i permisjon, hadde jobbet et halvt år i byrået, og hennes kundelister ble offentliggjort. Jorid Juliussen Nordmelan, som er rådgiver for Ap-nestleder Hadia Tajik, sluttet i byrået i november 2019.

Les også: Rekordår for First House - byråinntekten passerte 100 millioner for første gang