Astrid Knutsen Hårstad blir ny rådgiver i PR-byrået Kruse Larsen. Hun kommer fra en stilling som politisk rådgiver for klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V).

- Vi er veldig stolte over å få med oss Astrid. Hun har opparbeidet seg stor kompetanse på politikk, mediehåndtering, strategi og hele bærekraftsfeltet, sier Jan-Erik Larsen, daglig leder i Kruse Larsen.

Hårstad er utdannet jurist og har tidligere jobbet i Venstres stortingsgruppe.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i regjeringen, men nå gleder jeg meg veldig til å bli kollega med de flinke rådgiverne i Kruse Larsen. De satser på bærekraft og har mange interessante kunder og prosjekter som jeg ser frem til å bistå, sier hun.

I Kruse Larsen møter Hårstad bærekraftsekspert Anne Therese Gullberg, som ble ansatt i februar. Hun har bakgrunn som klimaforsker ved CICERO g som rådgiver innen energi, miljø og finans i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

- Dette er vår tids store utfordring, og det er et viktig felt for alle kundene våre. Men det er krevende å kommunisere godt om bærekraft, og det er enda mer krevende å finne riktig bærekraftstrategi, med reelle, gode tiltak og effektiv gjennomføring, sier Larsen.