Gambit H+K har ansatt Andreas Buöen og Siv Martine Nyborg. De kommer begge sist fra Trigger.

- Vi skal være attraktive for bransjens beste hoder, noe mange rekrutteringer det siste året har vist. Siv Martine og Andreas kommer inn for å styrke det kreative fagmiljøet og vårt tilbud på strategisk rådgiving, men på to ulike sider, sier administrerende direktør i Gambit, Henrik Halvorsen.

Andreas Buöen hadde fem års erfaring fra Zynk før han tok fatt på halvannet år med strategisk rådgivning i Trigger. Han skal forsterke Gambits tilbud innen strategisk virksomhetskommunikasjon og posisjonering.

- Kort fortalt kan man si at jeg har vært i det digitale militæret ett år. Det har vært både lærerikt og inspirerende. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på mer forretningskritisk rådgivning igjen, hvor både Gambits bredde og spiss passer meg godt, sier Buöen.

Siv Martine Nyborg starter som kreatør i Gambit H+K. Hun har tidligere vært kreatør i Trigger og Schjærven.

- Det føles utrolig bra å være på plass i Gambit. Her får jeg muligheten til å dyrke mine egne ferdigheter rundt konseptutvikling både gjennom å jobbe strategisk men også å kombinere det med lekenhet. Gambit har et av de beste fagmiljøene, som gir rom og store muligheter for å kunne utvikling seg videre, samt tilegne seg helt ny kunnskap, sier Nyborg.