I november i fjor ble det kjent at Sigbjørn Aanes (36) sluttet i jobben som statssekretær for statsminister Erna Solberg, blant annet på grunn av et ønske om å tilbringe mer tid med familien.  

Les også: Erna Solbergs nærmeste rådgiver slutter

Men tre måneder senere er Aanes klar for nye oppgaver i PR-byrået First House. Det var Dagens Næringsliv som først meldte om jobbskifte fredag.

- Det finnes også andre kommunikasjonsbyråer med flinke folk, men jeg kom til slutt frem til at First House har de flinkeste folkene. I tillegg kjenner jeg mange her fra før, blant annet Ketil Lindseth og Ole Berget, sier Aanes. 

Det har alltid stormet rundt PR-byrået First House og byrået har blitt trukket inn i flere konfliktfylte saker som pengebruken i Idrettsforbundet, Oslo-OL i 2022 og fakturering på millimeternivå. Aanes mener oppfatningen av First House er god.

- Etter samtaler med større og mindre selskaper opplever jeg at First House har et godt omdømme, sier Aanes.

Les også: Idrettsforbundet brukte over 10 millioner på First House

Les også: Vimpelcom hyrer First House

Les også: Nå beklager First House regninger for softis med strø

First House legger samtidig frem et overskudd før skatt på 11,1 millioner kroner i 2017 med en byråinntekt på 72,2 millioner kroner. Det var en vekst i byråinntekt på snaut seks millioner kroner sammenlignet med 2016.