Fredag kveld ble det kjent at Tiden Norsk Forlag trekker den omstridte boka «Eventyrerne», som var skrevet av forfatter Henrik Langelands på bestilling fra Kjell Inge Røkke og Akerkonsernet. Årsaken var manglende kildehenvisninger. 

Da hadde Aker allerede forsøkt å få boken stoppet, fordi de mente den ikke var god nok.

Førstelektor Elin Ørjasæter ved Høyskolen Kristiania skriver i Aftenposten at boken aldri skulle ha vært utgitt, og at kommunikasjonsdirektør Atle Kigen i Aker står igjen som vinneren.

- Aker har vunnet en knusende moralsk seier over Tiden forlag og forfatteren Henrik Langeland. Kommunikasjonsdirektør Atle Kigen står igjen som seierherre. Selv om han aldri bør få jobb som forlagsredaktør. For den jobben klarte han ikke, skiver Ørjasæter, som også er redaktør i Arbeidsnytt.