Tidligere har det blitt klart at talentprogrammet «Norske talenter» bytter kanal fra TV 2 til TVNorge. Nå er dommerpanelet til talentkonkurransen klart.

- Å takke ja til denne jobben var det letteste ja-et jeg har gitt, tror jeg. Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til et prosjekt, sier fersk Norske talenter-dommer, Stian Blipp.

- Jeg håper å se talenter jeg ikke visste fantes engang. Norges raskeste brødfjøl-mekker, en hamsterfrisør eller en som kan knyte brysthåret sitt til å ligne norske kjendiser. Folk må komme og vise hva de har. Å vise det på TikTok kommer ikke i nærheten av å vise det på en scene fremfor et jublende publikum, sier Blipp.

Les også: TVNorge overtar «Norske talenter» fra TV 2

Vil se buktaling
Skuespiller Dennis Storhøi har håper å se særlig ett talent som dommer.

- Buktaling er veldig skremmende og fascinerende, så jeg håper at det finnes noen talenter der ute som kan gi meg gysinger eller gåsehud. Ellers tror jeg at jeg er åpen for det meste av det store mangfoldet av talent i vårt langstrakte land. Det er alltid noen som overrasker med helt usannsynlige evner, så det ser jeg frem til med spenning. Eller for å si det på en annen måte: «Alt det jeg ikke visste jeg likte» håper jeg jeg sitter igjen med etter dette, sier Storhøi.

Med seg i panelet får de to med seg artistene Silya Nymoen og Hkeem.

- Jeg håper å få se noe som røsker skikkelig i hjerterota eller noe som er helt enestående som man aldri har sett før, som for eksempel et dyr som kan noe imponerende. Lista mi over ønsker er lang. Og så gleder jeg meg til å å diskutere og leke med de andre nydelige dommerne, sier Silya.

- Det jeg gleder meg mest til er å se folk danse, bli inspirert av forskjellig musikk og la meg sjarmere av folket. Å se smilene, energien og gleden i øynene deres, det er det som driver meg, sier Hkeem.

- Et festmåltid av en kvartett
Det er Solveig Kloppen som har fått i oppgave å lede programmet, slik hun tidligere har gjort på TV 2.

- Vi har satt sammen det jeg vil kalle et festmåltid av en dommerkvartett. For en kompetent, gøyal og fin jury. Det blir en fryd å jakte på talenter med denne gjengen her, sier programleder Solveig Kloppen.

- Vi har sikret oss verdens kanskje aller kuleste talentkonkurranse, der alle slags folk kjemper mot hverandre i alle verdens kunster. Med Solveig Kloppen som programleder, sammen med dette dyktige og erfarne dommerpanelet, blir dette helt rått. Vi gleder oss skikkelig til å presentere TVNorges versjon av Norske talenter til høsten, sier Magnus Vatn, sjefredaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery i Norge.