Pernille Elene Bjørtomt Hunes er ny deskleder i nyhetsportal Sol. Hun startet i Sol som vaktsjef i 2018, hvor hun også har vært skrivende journalist og ledet prosjekter i redaksjonen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne nye stillingen i Sol. Selv om jeg har jobbet i Sol i snart fire år ser jeg nå frem til å vokse og lære i denne nye rollen. Sol er en viktig nyhetstjeneste for veldig mange, og folka på desken jobber beinhardt hver dag for å levere det beste produktet både til leserne og aviser som vil ha sakene sine hos oss, sier Hunes i en melding.

Nylig ble det også kjent at Andreas Heen Haaland-Carlsen ble ny sjefredaktør i Aller Media-eide, Sol. 

- Pernille er en ekte nyhetskriger. Hun ser det store bildet, hva som engasjerer på breaking-fronten og hvilken nyhetsmiks vi trenger hver dag. I tillegg er hun god til å samle laget på desken. Jeg er kjempeglad for at hun har takket ja til å utvide rollen og ta mer ansvar, sier sjefredaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen i Sol. 

Les også: Aller Media-selskap med redaktørbytte – opprykk for Haaland-Carlsen