Saken oppdateres.

I dag presenterte TV 2s sjefredaktør Olav T. Sandnes og sjef for TV2.no Derek Bjølgerud en ny satsing for de kommende årene. TV 2 styrker nettavisen og nettsiden TV2.no med hele 30 nye stillinger, og søker derfor dyktige journalister og digitale hoder.  

- TV2.no skal fortsette å være blant landets største og viktigste nyhetstjenester og derfor styrker vi satsingen kraftig, sier sjefredaktør i TV 2 Olav T. Sandnes i en melding.

TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier; nyheter, sport, programmer og norske produksjoner.  

- Vi har mange med knallsterk digital kompetanse i TV 2 allerede, men vi trenger flere for at vi skal levere på de høye ambisjonene vi har for TV2.no. Derfor forsterker vi laget og lyser ut 30 nye stillinger i denne omgang. Vi vil ha med oss de med høy digital kompetanse, journalistisk teft, et brennende engasjement for innhold og formidling og ikke minst en liten dose galskap, sier sjef for TV2.no, Derek Bjølgerud.  

I første omgang lyser TV 2 ut 30 nye stillinger som skal jobbe med breaking news, direktesendinger, videodesken, sosiale medier, samt underholdnings- og kjendisnyheter.  

- I TV 2 er mulighetene store og utfordringene mange, og man får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folka i Medie-Norge. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021, så dette er en unik mulighet til å jobbe i et mediehus med enorm gjennomslagskraft. I tillegg får man være med på å bygge opp TV2.no til en enda mer slagkraftig nyhetstjeneste og bli en del av TV 2s digitale spydspiss. Så her er det bare til å kaste seg rundt og søke, sier Bjølgerud.  

TV 2 skal også styrke desken og etablerer i tillegg en helt ny breaking-desk, og er derfor ute etter Norges beste spesialister på «breaking news».