Lars Håkon Grønning har vært konstituert ansvarlig redaktør i E24 siden Gard Michalsen sa opp sin stilling i november i fjor. Nå har han fått jobben permanent. Det skriver E24 i en pressemelding.

- Jeg er utrolig fornøyd med denne rekrutteringen, og det er et samlet styre som står bak beslutningen. Lars Håkon har tydelige og offensive planer for hvordan E24 skal bli Norges viktigste næringslivsavis. Dessuten er han en bunnsolid og ambisiøs medieleder med et brennende hjerte for journalistikken og presseetikken. I tillegg viser han en særlig forståelse for produktutvikling og brukerbehov, som er helt sentralt for å vokse videre, sier Christian Haneborg, styreleder i E24, i meldingen.

Lars Håkon Grønning har blant annet vært leder for økonomi og politikk i VG, samt nyhetssjef for avdelingen for undersøkende journalistikk. Det er to år siden han begynte som nyhetsredaktør i E24.

-  E24 skal bli ledende på undersøkende næringslivsjournalistikk i Norge, og det siste året har vi investert betydelige ressurser for å kunne levere på dette, ikke minst gjennom å utvikle alle de dyktige journalistene som jobber i redaksjonen. Samtidig skal vi videreutvikle den posisjonen vi har som stedet å oppsøke når det skjer noe i norsk finans og næringsliv, gjennom en stadig mer moderne breaking-journalistikk, sier Lars Håkon Grønning.

Les også: Slutter som redaktør i E24 på dagen: - Har fått tydelige tilbakemeldinger