Premier League-sesongen 2020/21 startet lørdag ettermiddag og fire kamper sto på programmet lørdag, inkludert godbiten Liverpool - Leeds United. Den kampen ble sett av 88.000 seere lineært på TV 2 Sport Premium og 86.000 unike kunder fulgte kampen på TV 2 Sumo. 

Kampen som endte 4-3 til Liverpool etter et hat trick av Mohamed Salah ble helgens mest sette Premier League-kamp.

- Liverpool-Leeds var ren propaganda for Premier League-produktet, sier sportsredaktør i TV 2 Vegard Jansen Hagen til Kampanje.

TV 2 Sport premium var landets tredje største TV-kanal lørdag etter NRK1 og TV 2, både i aldersgruppen 10-79 år og 20-49 år.

- Dette er sterke tall. Vi trives godt med å se TV 2 Sport Premium som landets tredje største kanal på en lørdag, sier Jansen Hagen.

Arsenal og Fulham fikk æren av sparke i gang sesongen tidligere på dagen. Arsenal vant 3-0 på Craven Cottage og kampen ble sett av 45.000 seere på TV Sport Premium, mens 64.000 samtidige brukere fulgte på det meste kampen på TV 2 Sumo

Søndag var det duket for en skikkelig managerduell da Jose Mourinhos Tottenham tok imot Carlo Ancelottis Everton. De to trenerne, som til sammen har fem Champions League-trofeer, var nok ikke like fornøyd med søndagens forestilling. Everton slo et skuffende Totteham 1-0 og 26.000 seere fulgte kampen lineært, mens 68.000 samtidige brukere fulgte på det meste kampen på TV 2 Sumo.

Rundens to siste kamper spilles mandag kveld. Først tar Sander Berge og Sheffield United imot Wolverhampton klokken 19, før Brighton skal møte Chelseas stjernegalleri klokken 21:15.