Medietilsynet har ansatt Heidi Schau-Hvatum som ny seniorrådgiver og sekretariatsleder for det nye Mediestøtterådet og Linda Kvam Olsen som ny seniorrådgiver for mediestøtte.

Mediestøtterådet får ansvar for å fordele midler mellom de ulike støtteordningene og skal også fastsette regler for de ulike ordningene. Videre kan rådet ta initiativ til å etablere nye eller legge ned eksisterende mediestøtteordninger.

- Medietilsynet blir sekretariat for rådet, og i den forbindelse må vi styrke vår bemanning. Vi har derfor opprettet en ny stilling som sekretariatsleder, der Heidi Schau-Hvatum nå er ansatt. Hun skal sammen med våre øvrige medarbeidere som jobber med mediemangfold og mediestøtte, sørge for saksforberedelse og tilrettelegging for Mediestøtterådet, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

Heidi Schau-Hvatum kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Barne- og familiedepartementet og har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet og saksbehandler i Utlendingsdirektoratet.

Linda Kvam Olsen kommer fra stillingen som seniorskattejurist i skatteetaten og har tidligere jobbet som advokatfullmektig i advokatfirmaet PricewaterhouseCoopers.