367.000 så premieren på den tre episoder lange dokumentarserien «Det jeg ikke fikk sagt» på TV 2 i går. Andelen ble på 32,7 prosent blant alle seere.

- Dette er et nært og ærlig portrett av Solveig Kloppen hvor hun deler av sitt liv i en svært vanskelig periode i det som har blitt en sterk dokumentarserie. Oppslutningen, seertallene og tilbakemeldingene er positive og vi er takknemlige for at Solveig og familien har villet sette en vanskelig tematikk på dagsorden, og dele av sitt liv, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

I løpet av seks uker i 2017 opplevde Solveig Kloppen å miste både moren og søsteren sin. Beskjeden om morens sykdom kom da Kloppen var midt i innspillingen av en ny dokumentarserie som skulle ta for seg nettopp møter med folk som lever tett på døden og deres pårørende. «Det jeg ikke fikk sagt» har derfor blitt en personlig dokumentarserie om TV 2-profilens egne møter med døden.

Solveig Kloppen sier til TV 2 at hun har vært spent på å vise frem en annen side av seg selv til tv-seerne.

- Jeg tenker det er fint, og det er godt at folk vet hva som har skjedd. Jeg legger ikke skjul på at det er kjempevanskelig, og jeg har dager som er utrolig tunge og bena er som blylodd. Men jeg prøver å overbevise meg selv og mine nærmeste om at dette er normalt i en unormal situasjon, sier hun.

Les også: 277.000 ble med TV 2s korrespondenter på jobb