Klokken 20.45 norsk tid i kveld blåser dommeren i gang semifinalekampen i Champions League mellom Liverpool og Roma på Anfield i Liverpool. For mange norske Liverpool-supportere og Viasat 4-temaet Morten Langli og Jan Åge Fjørtoft har spenningen før kampen blitt i høyeste laget. For flyet som skulle lette klokken 11.25 med ankomst 12.30 i Manchester lokaltid har ennå ikke tatt av fra Oslo Lufthavn Gardermoen. 

Årsaken skal angivelig være er at flyet mangler to hjul! Nå skal flyet, med alle hjul på plass, ta av fra Gardermoen klokken 15.00. Skulle det bli ytterligere forsinkelser, vil klokken tikke fort for Morten Langli,  Jan Åge Fjørtoft og de mange norske Liverpool-supporterne på Gardermoen. Oppgjøret i Liverpool starter 19.45 lokal tid. 

Oppdatert: Flyet forlot Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 14.56, og ventes å lande 17.00 britisk tid. For Langli, Fjørtoft og supporterne går turen videre til Liverpool og Anfield.  

Dette skriver kommentator Morten Langli på Twitter i ettermiddag:

Og Jan Åge Fjørtøft skriver dette:

Tidligere informasjonssjef i TV3 og Viasat 4, Glenn Støldal, er også bekymret at det nå spøker for kveldens mesterliga-semifinale i Liverpool.

 

Fjørtoft kom med en liten bønn til kamparrangøren like før flyet tok av i ettermiddag: 

Da flyet landet på Manchester Airport litt før klokken 17.00 norsk tid, begynte Fjørtoft og kollega Langli kjapt å regne ut et tidskjema for ferden mot Liverpool.

I Viasat 4 og MTG er nervene foreløpig under kontroll.

- Vi holder oss til det som er planlagt og regner med at vi får til en knirkefri sending med profilene våre på plass. Vi har allerede en del av teamet på plass i Liverpool, sier kommunikasjonssjef Line Vee Hanum i Viasat 4 og MTG til Kampanje.