Det ble en i overkant dramatisk oppladning til gårsdagens kamp for mange norske Liverpool-supportere og Viasat 4-temaet Morten Langli og Jan Åge Fjørtoft. Flyet, som skulle lette fra Oslo Lufthavn Gardermoen klokken 11.25 med ankomst kl. 12.30 i Manchester, ble nemlig forsinket med nesten fire timer. Å

Les mer: Viasport-duo sitter fast på Gardermoen - Liverpool-kampen kan ryke

Teamet nådde likevel frem til Liverpool før avspark og ble belønnet med et målshow på Anfield som endte 5-2 til hjemmelaget. Mange fant også veien til kampen her hjemme. Kampen hadde et snitt på 360.000 seere på Viasat 4 og på det meste var 439.000 seere innom.

Dette gjorde Viasat 4 til den største kanalen i det kommersielle universet i går, med hele 26,6 prosent av seerne mellom 15 til 49 år. Selve kampen samlet 32 prosent av alle seere. Viasat 4 har aldri tidligere hatt høyere seertall på en UEFA Champions League-kamp utenom finalene. 

- Det er gøy å se så høye live-tall på Viasat 4, med den beste semifinalekampen på kanalen noensinne. Det blir spennende å se hvor mange seere returkampen mellom Real Madrid - Bayern München tirsdag 1. mai vil samle, sier Line Vee Hanum, kommunikasjonssjef i MTG.