Prinsesse Märtha Louise (46) har i dag lansert sin egen Youtube-kanal, kalt Hest360.

Youtube-kanalen skal Märtha Louise drive sammen med Geir Kamsvåg og Therese Alhaug, ifølge firmaets registering på Proff.no, melder TV2.no.

I en video forteller hun at kanalen skal være et sted hvor man kan lære alt om hest.

- Det er helt nytt. Ingen har gjort dette i Norge før. Det blir superspennende, sier Märtha Louise i en video.

Se videoen her:

Da hun utdannet seg innen fysioterapi i Nederland, spesialiserte hun seg i bruk av hest innen slik behandling.

– Jeg lærte å systematisere sanseinntrykkene til å lese andre, og gjennom hestene lærte jeg å kommunisere med dyrene på et dypere nivå. Det var mens jeg holdt på med hestene at jeg opptok kontakten med englene. Jeg har i senere tid skjønt verdien av denne enorme gaven og vil gjerne dele den med andre, kanskje nettopp med deg? sa Märtha Louise på Engleskolens nettsider i 2007.

Märtha Louise konkurrerte i en periode for landslaget i sprangridning. Da deltok hun i både nasjonale og internasjonale mesterskap. I 2000 la hun opp som konkurranserytter, men gjorde comeback i 2017.

Geir Kamsvåg er er rådgiver og manager for en rekke kjente idrettsutøvere. Han har jobbet som leder innenfor en rekke internasjonale selskaper. 

Therese Alhaug overtok magasinet Hesteliv i 2013 og skiftet navn til Equilife. Alhaug hadde frem til da hadde hatt ansvar for annonseesalget i Hesteliv.