Det er i Finansavisen lørdag at nettverksgründer Kjetil Tveter avslører omsetningstallene til United Influencers for fjoråret og hva det purunge selskapet har som mål på inntektssiden i år.  Ifølge Tveter har det som startet som et bloggnettverk i 2014 tar sikte på å omsette for over 100 millioner kroner i 2016.

Det er over fem ganger så mye som det selskapet omsatte for i fjor. I 2015 omsatte selskapet fro 20 millioner kroner.

- Vi har gått fra å være en liten kakebu til å bli et stort konsern med masse folk på kort tid. Nå er vi totalt 40 fast ansatte hvorav tolv har arbeidssted i Norge, sier Tveter til Finansavisen.

Som Kampanje skrev allerede før helgen har United Influencers knyttet til seg store profiler som fotballfrue Caroline Berg Eriksen, Komikerfrue og Camilla Pihl (toppbildet i denne saken) i Norge, samt Blondinbella og Zlatan i Sverige

Det som startet som et norsk agentur har fått avleggere i Sverige, Finland og snart Danmark, og har gått fra å være et nettverk av bloggere til «dedikerte, digitale profiler med en dedikert følgerskare».

Til Kampanje sa forretningsutvikler Lauga Oskarsdottir at selskapet har planer om å bli globale.

Les også: Kjemper om bloggmakten (krever innlogging)

Tanken med United Influencers er å bygge «fremtidens mediehus» og bli «det ledende byrået innenfor influence marketing».

Største eiere av United Influencers er Tveter selv (35%) og den svenske IT-milliardæren Dan Olafsson (56%) og selskapet er 100 prosent egenfinansiert.  Til Finansavisen sier Tveter at man i dag er på jakt etter både kapital og investorer.

- Vi henter inn penger på en prising på 350 millioner, sier Tveter til Finansavisen.

Til Kampanje sa kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård-Hansen at United Influencers er det selskapet og den bloggaktøren som får mest oppmerksomhet for tiden.

- United Influencers er nok det mest toneangivende «bloggselskapet» om dagen, fordi de har klart å attrahere til seg mange av de store og viktige personlighetene i Norge og i Sverige, sa Nygård-Hansen.

Her kan du også høre Kampanjes podcast om blogging