Torsdag kunne Kampanje melde at Roger Hansen gir seg som administrerende direktør i Aller Media Norge. Hansen og Aller Media bekreftet senere at han slutter av «helsemessige årsaker». 

- Jeg skal nå i tiden fremover ta vare på meg selv og komme meg ovenpå så raskt som mulig. Jeg vil være tilknyttet Aller som styremedlem etter at jeg slutter. Jeg har per i dag ingen andre planer enn at jeg skal stå på frem til jeg slutter nærmere sommeren, sier Hansen til Kampanje.

Les også: Slutter som Aller-sjef

- Hva har vært høydepunktet i løpet av dine 34 år i Aller?

- Det er mange høydepunkter. Selv om jeg ikke var toppsjef på det tidspunktet, var det vanvittig gøy å være med da Se og Hør ble Norge og Nordens største ukeblad på 90-tallet. Oppkjøpet av Dagbladet står som det nærmeste høydepunktet i nyere tid, sier Hansen.

- Hva har vært den største skuffelsen?

- Gjennom et langt arbeidsliv i samme konsern har det også vært noen skuffelser – men ingen som har satt seg så fast på netthinnen at jeg rangerer noe som den største.

Torsdag ettermiddag bekrefter styreleder i Aller Media Norge, Erik Aller, at  Aller har startet en ekstern jakt på Roger Hansens etterfølger. Når Kampanje spør om hva som er Hansens beste råd til hans etterfølger, svarer han slik:

- Lytt til alle de erfarne og dyktige folkene som du har rundt deg! sier Hansen, som er kjent for å gi sine nærmeste kolleger stort handlingsrom.

- Mener du det er interne kandidater til stillingen som administrerende direktør i Aller Media?

- Det her jeg ingen formening om. Eierne har uttalt at de vil se eksternt, svarer Hansen.

- Hva skal til for å løfte Aller Media ytterligere i årene fremover?

- Knallhard jobbing, samarbeid og vilje til innovasjon og endring. Utnytte den store kraften og mulighetene det samlede konsernet har.

Les også: Leter etter ny sjef utenfor Aller-huset