Kunstneren Thea Klingvall har valgt kommunikasjons- og influencerbyrået No Name Oslo som ny samarbeidspartner. Klingvall er protesjeen til maleren Jonny Andvik og har også tidligere erfaring som Art Director. Hun har jobbet med merkevarer som Fenty, Red Bull, Farris, Bik Bok og Ford.

- Dette er et byrå som virkelig forstår hvordan kunst og merkevare kan fungere i samspill. I skjæringspunktet mellom fortid og fremtid søker jeg penselstrøkene med et uttrykk som aldri har eksistert, likt det Warhol gjorde med popkunsten. Jeg ser ordentlig frem til å jobbe tett med No Name fremover, sier Klingvall i en pressemelding.

Binta Hammerich leder forretningsområdet med profilene i No Name. Hun er overbevist om at de er en god match for Klingvall.

- Vi representerer pionerer som tør å gå sine egne veier. I dagens marked er det avgjørende for merkevarer å koble seg opp mot profiler med tydelige verdier. Med Thea med på laget, kan vi fortsette å utfordre det etablerte og nå ut til fremtidens målgrupper, sier hun.

Det første resultatet av samarbeidet blir synlig allerede 28. juni når Thea Klingvall holder en vernissasje på Grønland som er kuratert av No Name Oslo og Klingvall Issues.

- No Name Oslo har et solid rykte for å integrere kunstuttrykk i ulike prosjekter. Thea er en mester i å veve kunsten inn slik at den løfter produkter og konsepter med autentisk uttrykk. Det er nettopp derfor hun passer perfekt inn hos oss, sier partner og rådgiver, Hege Osvoll.