Det skriver E24.

- Vi ser allerede en synkende etterspørsel på sigaretter og ønsker å bidra til å fase dette ut på sikt, sier kategori- og innkjøpsdirektør Anniken Staubo i Reitan Convenience Norway via kommunikasjonsavdelingen til næringslivsavisen.

Blant kioskkjedene under Reitan-paraplyen finner man Narvesen og  7-Eleven.

Staubo sier til E24 at visjonen om å fase ut sigaretter er en del av Reitan Conveniences overordnede bærekraftsstrategi.

- I produksjonen av tobakk finnes det store miljømessige og sosiale bærekraftsutfordringer. Vi planlegger for en gradvis utfasing av sigaretter i vårt sortiment og følger utviklingen av eventuelle nye regel- og lovendringer, sier kategori- og innkjøpsdirektøren.

Sigaretter er ett av få produkter i Norge som det er forbudt å markedsføre ved siden alkohol og reseptbelagte medisiner.