JCDecaux har i mer enn 20 år håndtert avtaler for reklamefinansierte bymøbler i Stavangerregionen. Nå har de landet nok en avtale med Stavanger kommune. Den strekker seg over ti år, med mulighet for forlengelse, til en verdi på cirka 250 millioner kroner. Tildelingen ble offentliggjort før jul.

- Dette er en omfattende og strategisk viktig avtale for oss i JCDecaux. Etterspørselen etter dekningen denne avtalen gir oss i Stavanger er stor fra både nasjonale- og lokale annonsører. Nå skal vi utvikle denne avtalen videre og forbedre det kommersielle produktet ytterligere, sier administrerende direktør i JCDecaux Norge, Øyvind Markussen, i en pressemelding.

Markussen sender en takk i retning de 13 medarbeiderne som utfører drift og vedlikehold fra lokalkontoret på Forus i Stavanger.

- Vi jobber kontinuerlig med forbedring av produkter, vedlikeholdsrutiner og miljøprestasjoner på alle våre avtaler. Denne seieren er et bevis på at det harde arbeidet lønner seg og at det blir lagt merke til av våre konsesjonsgivere.

Også Stavanger kommune er fornøyde med å ha landet ny avtale.

- En viktig oppgave for oss er å gi både befolkning og besøkende en så hyggelig opplevelse når de ferdes i kommunen som mulig. Rene, pene og godt vedlikeholdte bymøbler er en viktig del av dette. At både møbler og drift av disse er 100 prosent reklamefinansiert, frigjør betydelige beløp hvert eneste år som gjør det mulig for oss å prioritere andre viktige områder enda mer, sier seksjonssjef vei og trafikk i Stavanger kommune, Trygve Petter Nilsen.

Den nye avtalen inneholder flere leskur og toaletter enn tidligere, og arbeidet med å iverksette avtalen mellom de to partene er godt i gang.

- JCDecaux har driftet denne avtalen på en meget god måte i mer enn 20 år. De er innovative, de er selvdrevne og har et imponerende fokus på kvalitet i både produkter og vedlikeholdsoperasjoner. Det er en omfattende avtale med mange detaljer, men det korte svaret på hvorfor de ble valgt igjen er totaliteten i tilbudet, avslutter Nilsen.