Blake & Friends har hentet nye designere og kommersiell leder fra Try, Røisland & Co, Posten og Design Container.

- Vi jobber bredt med mange ulike oppgaver innenfor design og merkevarebygging og er i kontinuerlig utvikling. Den drives av oppgavene og dem som til enhver tid jobber i byrået. Vi gleder oss over nye ressurser på designsiden, samt et styrket kundefokus gjennom den nyopprettede stillingen kommersiell leder, forteller daglig leder Henrik Hagelsteen.

Byrået jobber innen helse, servering og finans, og har kommersialisering av by-, destinasjon- og eiendomsprosjekter som deres spesialfelt.

- Med gjengen som nå er på plass ser vi frem til å utvikle nye og spennende prosjekter, bidra til verdiøkning for kundene våre og heve nivået i vår egen portefølje, sier kreativ leder, Heidi Mittun Kjos.

En av byråets nyervervelser er Tomine Coles. Hun er ansatt som kommersiell leder og kommer fra stillingen som markedsansvarlig i Røisland & Co.

- Tomine kjenner markedet, kundebehov og verdien av merkebygging. I tillegg har hun et klart hode med klar tale. Det er ingen ulempe, forteller Hagelsteen.

Byrået har også hentet Sivert Mørk, senior digital designer, fra Try, senior designer Elise Bjerknes fra Design Container og designer Ida Tørstad som kommer fra en lærlingperiode i Posten.

- Fremtiden for Blake er spennende, og vi gleder oss over å møte den med et styrket og meget kompetent lag, avslutter kreativ leder, Kjos.

Blake & Friends teller nå 12 ansatte.