Torsdag kastet Anfo glans over årets beste arbeider innen rekruttering og employer branding på Magnet Awards. Det var Hyper som hentet flest priser, inkludert to gull.

Ett av gullene fikk de for jobben «Wanna TRY the other side?» i forbindelse med at Hyper og resten av Ahead-gruppen flyttet inn i Telegrafen, rett over veien for Try-huset i Oslo sentrum. En reklameplakat skulle lokke Try-ansatte til den andre siden.

- Dette caset viser hvordan en fin idé kan realiseres uten alt for store kostnader eller innsats. Herlig frekk, på grensen til eplekjekk, men likevel mottatt med smil og en liten dose beundring av «offeret». Et godt bevis på at man kan få til mye innen employer branding uten enorme budsjetter. Så lenge ideen er god som gull, sier juryen.

Hyper fikk i tillegg gull i Årets helhetlige employer branding for en kampanje de har gjort for Columbus, samt sølv i samme kategori med CapGemini.

De andre gullene i konkurransen gikk til Gjensidige forsikring (Årets kampanje overfor egne medarbeidere), Telenor Norge og Whydentify (Årets kampanje overfor erfarne), Anorak og Bookis (Årets kampanje overfor erfarne), det ble delt ut to gull i denne kategorien, og Dinamo og Veidekke entreprenør (Årets kampanje overfor studenter).

Prisen for årets fagperson gikk til Ellen Jorunn Bergem, leder for employer branding og rekruttering i Obos, mens æresprisen gikk til Hans Petter Stub fra Whydentify.