Det nye produksjonsselskapet Oslo Assembly skal spesialisere seg på markedskommunikasjon i alle formater og startes opp av bransjekjenninger som  Lars Tovik, Jannecke Nordskog og Joachim Levin.

Tovik har jobbet med merkevarer som Adidas, Booking.com, Speedo, Volskwagen og Tine. Han har tilbragt de siste åtte årene i London, men er nå klar for en rolle som regissør og kreativ leder i Oslo Assembly.

Byrået skal ledes av Jannecke Nordskog. Hun har vært produsent for flere store tv-produksjoner i selskaper som Monster og Rubicon, og kommer sist fra en produsentstilling i Rubicon.

Seriegründer Joachim Levin blir strategisk rådgiver i selskapet. Han er en av grunnleggerne bak Apt, og har de siste årene vært med å starte 657 Oslo, Untold Insight og Superblaise.

- Vi har vært i drift i tre måneder og allerede rukket å produsere flere jobber for bla. POL, Visit Norway og PGA i USA. Så langt fungerer modellen godt og vi ser at vi kan skalere tjenester og produksjon effektivt i henhold til
oppdragsgiver, sier Jannecke Nordskog.

Oslo Assembly har også knyttet til seg regissørene Tuva Novotny, Johnsen & Mona og Stina Lütz.

Tuva Novotny er mest kjent som skuespiller Svenske Tuva Novotny er mest kjent som skuespiller i filmer som «Kongens nei» og tv-serier som «Dag» og «Nobel». I 2018 debuterte hun som regissør med filmen «Blindsone». Nå skal hun bryne seg på reklamefilmer i Oslo Assembly. 

Regissørduoen Johnsen & Mona har tidligere jobbet for Motion Blur og Pravda, mens Stina Lütz har tidligere jobbet for merkevarer som Telia, If og
H&M.

- Felles for alle er at de er tydelige og sterke historiefortellere som lever godt opp til selskapets mantra; «Emotions eat logic for breakfast», sier Lars Tovik i pressemeldingen.