Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har valgt sitt nye styre og kan ønske Raymond Pettersen i Knowit og Stina Kildedal-Johannessen fra Hansa Borg Bryggerier velkommen som nye styremedlemmer.

- SRF er med sine 30 årlige arrangementer Norges mest aktive markedsføringsforening. Nyskapninger som Byråbayer med paneldebatter som skal videreutvikle bransjen, og heldagskonferansen MRKT REMIX er blitt tatt godt imot av medlemmene. Med 320 bedrifter i nettverket som utgjør over 15.000 ansatte er det viktig at vi i SRF hele tiden tenker nytt og fremtidsrettet, sier daglig leder Mariell Sæternes.

I styret sitter nå styreleder Ina Stølen (Brandity), nestleder Beathe Knudstad-Lopez (First Hotel Marin), Silje Ulla-Zahl (Frydenbø Group), Thomas Dahl Birkeland (Reklamekollektivet), Marita Askeland (Schibsted), Petter Johnsen (Kalibrert), Kim Kristoffersen (Bergen Live), Raymond Pettersen (Knowit) og Stina Kildedal-Johannessen (Hansa Borg Bryggerier).

- Vi har en slank ledelse. Styret har følgelig en aktiv rolle i foreningens strategi. Derfor er det viktig for oss at vi har en bred sammensetning av veldig flinke folk med ulik kunnskap og erfaring. Markedsføring er blitt et veldig stort fag. Grensegangene mot IT er for lengst visket ut, og bærekraft og samfunnsansvar i corporate communication har kommet høyt opp på agendaen i de fleste bedrifter. Våre to nye styremedlemmer av året er derfor valgt inn fordi de er byens beste folk på nettopp dette, sier styreleder Ina Stølen.

- Øvrige styremedlemmer dekker kompetanseområder inn salg, reklame, digital markedsføring, strategi, media, innsikt og event, noe vi er utrolig fornøyd med, avslutter hun.