Geelmuyden Kiese fikk i oppdrag av Arbeidstilsynet å utarbeide et kommunikasjonskonsept som skulle sette særnorske regelverk og forhold på agendaen til utenlandske yrkessjåfører i Norge. For å få til det hentet GK inn en autoritet som de vet at sjåførene hører på; mamma.

De ble med en polsk godssjåfør og moren hans på jobb og lot kameraene rulle. Resultatet ble Grand Prix i International Content Marketing Awards (CMA) i London for kampanjen The Truck Driver's Mother.

Les mer: GK til topps i VM i Content Marketing

Nå har GK plassert premien der den hører hjemme, og det er ikke i premiehylla på GKs kontor.

- Om du har ambisjoner i kommunikasjonsbransjen må du delta i bransjekonkurranser, og vi er jublende glade for å vinne Grand Prix, sier Trygve Tønnesen, kreatør i Geelmuyden Kiese.

Tønnesen er opptatt av at GK alltid ønsker å takke kunden for seire, men denne gangen var det en person som fortjente ekstra anerkjennelse.

- Det var spesielt én person som fortjener denne prisen mer enn noen annen, nemlig The Truck Driver´s Mother selv, Anna Gorzynik, sier Tønnesen.

Derfor bestemte GK seg for å ta første fly til Polen for å overrekke prisen der den hører hjemme.

Anna bor i den lille byen Krosno, 3,5 timers kjøring sydøst for Krakow.

Se filmen der GK møter Anna Gorzynik, saken fortsetter under:


- Å reise fra et vintergrått Oslo i desember for å møte en solstråle som Anna var dessuten en ekstra premie, avslutter Tønnesen.

Gro Synnøve Rygh Færevåg, programleder for treparts bransjeprogram og seniorrådgiver i Arbeidstilsynet, er stolt av prosjektet og ønsker å rette en stor takk til Anna som deltok i et viktig arbeid.

- Det har vært utrolig spennende å jobbe med denne kampanjen. Vi er stolte av det vi har oppnådd med The Truck Driver´s Mother, og nå skal vi fortsette det viktige samarbeidet med partene for å bidra til trygge og anstendige arbeidsforhold også for utenlandske sjåfører i Norge, sier Rygh Færevåg.