Marianne Orderud får stillingstittelen Vice President Marketing & Digital Sales i Petter Stordalens hotellkjede Strawberry. Hun kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Sats.

Strawberry er det nye navnet på Choice-konsernet. Navnebyttet ble gjennomført mai 2023 og skal markere en ny visjon for selskapet som teller 230 hotell, 122 restauranter og 21 spa. 

- Vi er svært glade for å få Marianne med på laget. Med hennes erfaring fra blant andre SAS og senest som markeds- og kommunikasjonsdirektør for Norden i Sats, har vi fått en kandidat med bred erfaring og stor kunnskap. Sammen med et fantastisk team vil Marianne være en nøkkelperson for videre utvikling og vekst i Strawberry, sier Carl Oldsberg, administrerende direktør i Eberry.

Etter fem år i SAS, begynte Orderud jobbet i Sats i 2018. Nå er hun klar for å innta en ny bransje.

- Jeg er stolt og ydmyk over å få denne muligheten. Jeg ser frem til å bidra til ytterligere styrke Strawberry sin posisjon i det som er en spennende fase for selskapet. Det er med masse energi, engasjement, et varmt bankende hjerte og en litt rebelsk holdning jeg vil gå inn i dette arbeidet, sier Marianne Orderud.

Hun starter i stillingen 1. januar 2024.