Rollen Cengiz Al får som talentspeider innebærer at han får det overordnede ansvaret for rekruttering av crew, som i JCP-selskapene omtales som «captivators». Men det betyr ikke at han er ferdig som skuespiller.

- Jeg har alltid likt å ha mye å gjøre, og jobber best når jeg har flere jern i ilden, sier Al.

Al, har i tillegg til å være skuespiller, vært radioprogramleder og deltaker i «Skal vi danse». Faglig har han en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse. Han har den siste tiden jobbet som produktspesialist i Polestar Automotive.

- Jeg kjente at jeg trengte en jobb som gir meg enda mer fleksibilitet. Da kan jeg være 100 prosent tilgjengelig for jobben, samtidig som jeg får fleksibiliteten til å lande kule roller og prosjekter utenom. JCP gir meg full støtte til å satse på skuespillerkarrieren, samtidig som de har troen på meg som talentspeider. Jeg er veldig glad for å bli del av et team som gjør så mange kule ting, sier han.

Byråleder Tommy Stiansen er strålende fornøyd med å ha Al med på laget.

- I en omfattende rekrutteringsprosess, skilte Cengiz seg tidlig ut. Han har en energi og positivitet vi falt for umiddelbart. I tillegg er han superflink med mennesker, og har den riktige JCP-personligheten, sier han.

Al får en hybridrolle, der han både jobber på kontoret og i felt med å speide etter, oppsøke og rekruttere morgendagens event- og retailtalenter. Stiansen er tydelig på at jobben ikke går på bekostning av Als andre prosjekter.

- Cengiz er et multitalent, og hos oss skal han få frihet til å realisere skuespillerkarrieren samtidig som han jobber for oss. Vi skal være en støtte for han i de andre prosjektene, ikke noe som kommer i veien, sier Stiansen.

Al gleder seg nå til å komme skikkelig gang i jobben.

- Jeg lever for opplevelser og å bevege menneskers følelser. Det er akkurat det JCP gjør, bare på en annen måte enn jeg vanligvis gjør, med eventer, festivaler og arrangementer. At jeg kan bidra både bak kulissene og på skjermen gjør meg lykkelig og motivert til å gjøre en enda bedre jobb. Jeg er veldig glad for at jeg har så fine mennesker rundt med med gode verdier og god arbeidsmoral som jeg har her i JCP, slår han fast