Try Innhold har ansatt Karoline Åfløy som ny innholdsrådgiver. Åfløy har erfaring som innholdsprodusent i Bonnier Media, og kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Hodejegerne.

- Innholdsmarkedsføring bli et stadig viktigere satsingsområde for norske virksomheter som ønsker å nå frem sine kunder og samfunnet generelt. Vi skal produsere innhold som er godt forankret i strategi og gode kreative konsepter. Det er mange som jobber med innhold på Try-huset, men nå spisser vi tilbudet gjennom gjennom TRY-innhold. Vi er veldig glad for å få med oss Karoline på laget, sier Lene Vintervoll som er innholdsredaktør og leder i Try Innhold.

Les også: Fra Bonnier til Try

Åfløy er utdannet innen medier og kommunikasjon og har en mastergrad i journalistikk. Nå ser hun frem til oppstarten hos Try Innhold

- Jeg gleder meg til å jobbe sammen med de flinke folkene på Try-huset med mange ulike, spennende prosjekter. Her får jeg muligheten til å skrive, formidle og jobbe med teknologi, noe jeg synes er utrolig givende.