Christian Erga er ansatt som ny nordisk merkevaresjef og Preben Standal er ny nordisk mediesjef i Elkjøp Nordic. Dette er to nyopprettede stillinger i elektronikkjeden.

- Mediekonsumet endrer seg raskt, og vi ser at merkevarer fremover må være langt mer relevante og betydningsfulle i menneskers liv for å kunne vokse videre. Derfor satser vi stort og styrker nå teamet med to nyopprettede stillinger. Vi er veldig fornøyde med rekrutteringen, og det gleder oss å kunne ønske velkommen Preben Standal som nordisk mediesjef og Christian Erga som nordisk merkevaresjef hos oss, sier Eddie Hernandez, nordisk markedssjef i Elkjøp Nordic.

Preben Standal kommer fra Wavemaker og har mangeårig erfaring fra arbeid med strategi, ledelse og digital transformasjon.

- Elkjøp er et selskap jeg virkelig tror på, med en stolt historie og en klar visjon for fremtiden. Både varehandel og media har aldri vært mer dynamisk og krevende. Elkjøp er i en sterk posisjon, så dette er en mulighet som jeg er både stolt av å få og veldig spent på, sier Standal.

Han benytter anledningen til å takke kollegaene sine i Wavemaker.

- Jeg har klokkertro på deres modell og retning, og føler sånn sett at jeg forlater et vinnerlag, sier han.

Christian Erga har lang erfaring innenfor merkevarebygging, og har tidligere vært markedssjef i sportsutstyr-leverandøren Sweet Protection.

- For meg var dette en unik og veldig spennende mulighet som jeg er veldig glad for å ha fått. Å kunne være en del av et kraftfullt maskineri som Elkjøp, på den reisen vi har begitt oss ut på, er jeg både stolt av og ydmyk overfor. Markedet er ekstremt tøft og krever mye, men med så mange kompetente mennesker og partnere, så ser jeg virkelig frem til tiden fremover, sier Erga.