Reklamebyrået We Are Live ansetter Sigmund Malkenes som ny rådgiver. Han har erfaring fra PR-bransjen, og med denne ansettelsen vil daglig leder Christoffer Stenholt styrke seg på kommunikasjonsrådgivning.

- Vi har fulgt Sigmund siden han vant Gullkorn som årets PR-talent i 2017 og er ekstremt glade for at han nå er på plass hos oss. PR ligger nært store deler av våre leveranser og det er derfor helt naturlig at vi nå styrker oss på dette. Sigmund er meget sterk faglig, i tillegg til å være en fantastisk hyggelig person – så dette blir veldig bra, sier Christoffer Stenholt.

Sigmund Malkenes kommer senest fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig i Product Line.. Før det var han rådgiver i Dinamo PR i fire år.

- We Are Live er et fremadstormende byrå med flinke folk og spennende kunder. De har på kort tid klart å bygge en utfordrerposisjon som har vært interessant å følge med på fra utsiden. Nå gleder jeg meg til å bli med på dette laget. I tillegg har jeg et utelukkende positivt inntrykk av samtlige folka etter første uken, så da må jo dette bli bra, sier Malkenes.