Etter en periode som kommunikasjonsrådgiver i eget selskap Supercharger, er Hans-Kristian Wergeland klar for å ta fatt på jobben som strategisk rådgiver og kundeansvarlig i Trigger.

- Trigger har et utrolig spennende kompetansemiljø som jeg har beundret fra utsiden i flere år. De er modige, fremoverlente og mener alvor når de sier at de vil lage kommunikasjon som engasjerer og betyr noe for folk, og det gleder jeg meg til å bli bedre kjent med fra innsiden, sier Wergeland.

Wergeland har bakgrunn fra både Carat, Apt, Try og Anti, og har også vært med å starte We Are Live. Karrieren startet i Telenor som sponsoransvarlig for Djuice, etter å ha utdannet seg til sivilmarkedsfører ved Norges Markedshøyskole/BI.

- I Hans-Kristian har vi fått en faglig sterk strategisk rådgiver med solid byråerfaring som virkelig kommer til å styrke Trigger-laget. Jeg kjenner ham fra da vi var kollegaer i samme hus (Dentsu/Aegis) og husker ham som en av de aller dyktigste rådgiverne. Hva er vel mer passende enn at en så engasjert fyr skal jobbe med engasjerende kommunikasjon på vegne av noen av Norges mest spennende merkevarer og organisasjoner, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

Wergeland synes triangelet Trigger og søsterselskapene Reodor og Folk utgjør en spennende kombinasjon.

- Det er utrolig spennende å få jobbe i dette skjæringspunktet mellom kommunikasjon, innovasjon og bærekraft. Og Trigger sitt engasjement for bærekraftsprosjekter og samfunnsansvar passer meg utrolig godt. Jeg gleder meg til å være en del av et team som daglig utfordrer og posisjonerer selskaper som ønsker verdibasert endring i form av økt samfunnsansvar og økt fokus på bærekraftige løsninger, sier han.