Til nå har Mediabrands performance enhet, Reprise, hovedsakelig hatt fokus på søk. Fra 1. februar utvides enheten med et social performance -team, som tidligere har vært organisert inn i den kreative enheten, Marvelous.

Gjennom denne endringen består Reprise nå av 16 rene performance-spesialister, som også får en ny leder, Aleksander Gjøstein.

- Jeg er utrolig stolt over å få Aleksander med på laget for å drive frem vår satsning på Reprise. I tillegg til å optimalisere våre kunders daglige performance-investeringer, satser vi stadig mer på marketing intelligence og rådgivning innen teknologivalg. Derfor trengte vi en person med bred kompetanse, med god innsikt i kundenes behov, og, ikke minst, en som kan oversette teknologi- og systemanvendelse til verdiøkende forretningsstrategier. Denne personen fant vi i Aleksander, sier teknologi- og innovasjonssjef i Mediabrands Norway, Erik Eskedal.  

Gjøstein kommer fra jobben som leder for innhold og Performance i Tibe reklamebyrå i Drammen. Før det har han flere års erfaring innen performance og programmatisk fra GroupM.

- Årsakene til at jeg gleder meg til å starte i Reprise er mange, jeg ser på Reprise som et av Norges skarpeste performance-miljøer. Reprise, IUM og BPN har en svært spennende kundeliste. Med et særlig fokus på teknologi, data og innovasjon er dette et miljø jeg virkelig ser fram til å bidra inn i, sier Aleksander Gjøstein.

Ledergruppen i Reprise vil i tillegg til Aleksander, bestå av Erik Thorsen (søk) og Geir Haavardstun (performance social).

- Vi ser et stadig større behov for integrasjon mellom digitale kanaler, og en dreining mot større fokus på performance-kanaler i mediemiksen. Vår kraftsamling av performance enheten, Reprise, og ansettelsen av Aleksander Gjøstein er et viktig bidrag for å bistå våre kunder med å ta de rette grepene, sier Erik Eskedal,