I NRK er Daniel Ramberg ansatt i et vikariat som musikksjef i NRK P3. Han kommer fra stillingen som sjefredaktør i publikasjonen Natt og Dag

- Musikksjef er en veldig viktig rolle i NRK P3 og for norsk musikk. Vi er, etter en grundig prosess, sikre på at vi har funnet en god ambassadør for norsk musikk, sier Ingjerd Østrem Omland, NRK P3-sjef, i en melding.

Stillingen som musikksjef er et vikariat som varer til september 2019.

- Jeg gleder meg veldig! Det er gjort masse bra på norsk og internasjonal musikk i NRK P3 de siste årene, og det blir spennende å være med på å bygge videre på det. At NRK P3 har klart å være den viktigste formidleren av ny, norsk musikk i en utfordrende mediehverdag med færre radiolyttere og større konkurranse er utrolig imponerende, og nå ser jeg frem til å være med på å fortsette arbeidet med å løfte frem norsk musikk, sier Ramberg.

Ramberg starter i jobben i oktober, og han vikarierer for Mats Borch Bugge.