I fjor høst ble det kjent at den kjente kommunikasjonsprofilen Solfrid Flateby skulle bistå Bedriftsforbundet og Olaf Thommessen med HR og kommunikasjon. Den gangen var det tydelig at det var et engasjement Flateby skulle være tilknyttet forbundet med, så i dag avdramatiserer hun det faktum at hun ikke lenger er tilknyttet forbundet.

Les også: Flateby går nye veier - skal jobbe for Olaf Thommessen

- Jeg ble ansatt på et interim management-oppdrag i en periode hvor Bedriftsforbundet både hadde noen utfordringer kommunikasjonsmessig og HR-faglig. I løpet av høsten og våren har vi både fått håndtert mange utfordringer og fått på plass gode systemer og arbeidet godt med arbeidsmiljø og kultur. Bedriftsforbundet har også hatt god total medlemsvekst i perioden, forteller Flateby til Kampanje.

Og understreker at hun hele perioden har drevet sitt eget selskap med foredrag, lederutvikling og opplæring - ved siden av jobben for Bedriftsforbundet.

- Det «går så det gviner», i all ubeskjedenhet, så nå blir det enda mer av det fremover. Jeg gjør mange oppdrag på kommunikasjon også, så det er moro, forteller hun til Kampanje.

Flateby har også jobbet som kommunikasjonstopp i Rema 1000, Coca-Cola og Bavaria.

Ny kost:

Joachim Dagenborg har denne uken startet i sin nye jobb som kommunikasjonssjef i Bedriftsforbundet. Foto: Bedriftsforbundet

Ung arvtaker
Den som tar over Flatebys posisjon i Bedriftsforbundet, er Joachim Dagenborg (38). Han er ansatt som ny kommunikasjonssjef. Han kommer fra stillingen som journalist i Reuters.

- Han har bred journalistisk erfaring med dekning av norsk politikk, og har også fulgt arbeidet i Finanskomiteen med ekstra fokus på statsbudsjetter. Denne erfaringen kommer til å bli verdsatt og skape verdi for oss, sier administrerende direktør Olaf Thommessen.

Dagenborg har også erfaring fra Moss Avis, E24 og Aftenposten.

- Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med denne nye og spennende jobben, sier Dagenborg i en melding.