Nå vokser PR-operatørene kreativt og ansetter Art Director og kreatør Aron Lindegård for å jobbe i team med sin tidligere GK-kollega Cathleen R. Rønning.

- PR-operatørene er i vekst, og vi er glade for å få et nytt kreativt team på plass. Aron og Cathleen har tidligere bevist at de jobber godt sammen, og vi ser fram til at de skal utvikle og implementere innovative konsepter som skaper verdi for kundene våre, sier byråleder Petter Thorendahl i PR-operatørene.

Lindegård kommer fra en stilling som kreativ produsent i innovasjonsstudioet Railway, og har også erfaring fra Geelmuyden Kiese

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til kommunikasjonsbransjen, etter et spennende eventyr i innovasjons- og startupverdenen. Jeg kommer inn med en helt ny selvtillit, etter å ha sett hvordan noen av Norges aller største bedrifter opererer på innsiden. Jeg har alltid syntes det var litt rart å rådgi bedrifter, uten å ha noe praktisk erfaring med hvordan de egentlig opererer. Nå har jeg den erfaringen i ryggen, og det føles veldig bra, sier han.