Louise Fuchs, som i fjor ble kåret til årets digitale superprofil av konsulentselskapet Hammer & Hanborg, går til det tre år gamle bloggnettverket United Influencers.

Les også:  De nye digitale lederstjernene (abonnement)

Fuchs har blant annet vært kommunikasjonssjef i Schibsted og har siden februar vært fungerende kommunikasjonsdirektør. Hun blir nå driftsdirektør i United Influencers.

- United Influencers er en utrolig spennende start-up som jeg har fulgt nøye siden oppstarten. Jeg har stor respekt for den sterke merkevaren de bygger for seg selv og for andre, og jeg gleder meg masse til å være med å utvikle United Influencers videre. Influencer marketing er i vekst og det er mange muligheter for å lage unikt, kreativt innhold med en ROI som slår andre markedsførings-kanaler med lengder, sier Louise Fuchs i en pressemelding fra United Influencers.

Fuchs er styremedlem i Tenk (nettverket for kvinner som jobber med teknologi). Hun står også bak initiativ som #WomenInTechNOW og Schibsteds internasjonale samarbeid med Techfugees. Under utmerkelsen hun mottok i fjor trakk de fram at hun er  «visjonær og nyskapende», «bygger nettverk» og «setter spørsmålstegn ved rutiner og regler».

Louise Fuchs starter i United Influencers International 1. november.