Vibeke Hauge har arbeidet nærmere 14 år som rådgiver og seniorrådgiver i Dinamo, og har også sittet i selskapets ledergruppe. Hun kommer senest fra stillingen som kundedirektør. Nå melder hun overgang til Geelmuyden Kiese.

- Jeg har hatt helt fantastiske år i Dinamo, men følte at det nå var på tide med en forandring. Å gå tilbake til GK og Norges største kommunikasjonsmiljø var noe som tiltrakk meg, sier Hauge til Kampanje.

Det er 17 år siden sist Hauge var innom GK.

- Vi har hatt en dialog en stund. Dette er en liten bransje, og jeg har jobbet her før så jeg vet jo hva jeg kommer til, sier Hauge.

Da Dinamo kuttet i antall sjefer og erstattet direktør med fagansvarlige i fjor høst, fikk Hauge ansvaret for PR-avdelingen i byrået. Hun avviser at endringene har vært utslagsgivende for jobbyttet.

- Nei, overhodet ikke. Bransjen vår har vært i stor endring og kommer til å være det fremover. Man må elske endring for å holde på med dette.

Les mer: Kutter antall Dinamo-sjefer

Hauge vil arbeide som seniorrådgiver i GK og kommer til å jobbe med en rekke av byråets norske og nordiske kunder.

- Vibeke har skapt gode resultater for sine kunder gjennom 20 år i bransjen. Hun har lang erfaring fra komplekse kommunikasjonsprosjekter innen egne, fortjente og betalte kanaler. I Vibeke vet vi at vi får en erfaren rådgiver med godt humør, og det liker både vi i Geelmuyden Kiese og erfaringsmessig også kundene våre, sier Nina Riibe, konstituert administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge.