Patrick Berger kommer fra rollen som kundeansvarlig i Norwegian Promotion Group (NPG), og tiltrer i samme stilling hos Design Containter. Han er utdannet forretningsutvikler ved Høyskolen i Kristiania, og har lang erfaring med salg og markedsføring, ifølge en melding fra Design Container.

- Design Container er et selskap med ambisjoner om utvikling og vekst, som appellerer veldig. De har mange gode kunde-caser i dag, og jeg liker måten de fokuserer på fremtidsrettede selskaper og engasjementet for start-ups. Jeg har i tillegg stor interesse for brukervennlige digitale løsninger, design og forretningsutvikling. Design Container treffer alle tre. Jeg ser frem til å lære mer om strategisk arbeid med branding, identitet og profiler, sier Berger.

Byråleder i Design Container, Linn-Cecilie Linnemann, sier hun er veldig fornøyd med å ha fått med Berger på teamet.

- Han har god forretningsforståelse og strategisk kompetanse, kjenner kundesegmentet vårt godt og vil være en viktig bidragsyter inn i vår videre strategi for vekst. Patrick passer godt inn på teamet og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han, sier Linnemann.

I tillegg til Berger, har Design Container også ansatt Tor Bratsberg som lærling. Bratsberg flyttet fra Vest-Telemark til Oslo for å studere Medieproduksjon på Elvebakken Skole, og der han ble interessert i webutvikling og design.

Les også: Kommer tilbake til Design Container fire år etter at hun sluttet

- Design Container ser ut som et sted hvor jeg kommer til å få muligheten til å lære mye om det jeg er interessert i og har lyst til å jobbe med senere i livet. Jeg gleder meg til å jobbe med prosjekter som kommer til å bli sett og brukt, sier Bratsberg.

Samtidig tiltrer Design Containers tidligere lærling, Rostislav Melkumyan, i en stilling som utvikler. Design Container har i dag 16 ansatte.