TV 2 henter Try-partner Marianne Eskeland til en nyopprettet stilling som leder for profil og design. Eskeland har jobbet 15 år i Tryu og kommer fra jobben som leder av produksjon og designavdelingen.

- Det var viktig å få tak en person med svært høy faglig kompetanse, og som kan vise til gode resultater. Med Marianne Eskeland får vi ikke bare det, vi får en av bransjens aller fremste fagfolk som har jobbet med landets viktigste merkevarer. Jeg er veldig glad for at hun ville bli med på laget, sier kommunikasjons- og organisasjonsdirektør i TV 2, Sarah C.J. Willand

Nå skal hun samle det strategiske arbeidet med identitet og profil rundt merkevaren TV 2 og får det overordnede og operative ansvaret for dette arbeidet i mediehuset.

- Det er en tid for alt. Når TV 2 ønsket at jeg skulle lede denne spennende prosessen, ble valget enkelt. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på arbeidet med en så sterk og solid merkevare. Ikke minst ser jeg frem til å samarbeide med de flinke folka i TV 2 og å få jobbe med de beste leverandørene i bransjen, sier Marianne Eskeland som nå selger seg sine eierandeler i Try.

I Try har hun blant annet hatt ansvaret for forvaltning av profilen til noen av de største merkevarene i Norge, som DNB, Equinor, Tine, Orkla og Skatteetaten. Hun har også ledet arbeidet med å utvikle ny profil for Gyldendal, Møller Mobility Group, Nye Veier og ikke minst endringen fra Statoil til Equinor.